Woonhuisverzekering afsluiten

Kies uit diverse aanbieders
Stel zelf uw polis samen
Oplossing op maat

Wilt u een woonhuisverzekering afsluiten die volledig aansluit bij uw situatie? Dan wint u een professioneel advies in bij Verzekeringen Roeland – De Munck in Sint-Gillis-Waas. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar vergelijken we verschillende verzekeringen voor u, zodat u de beste keuze maakt.

Waarom zou u een woonhuisverzekering afsluiten?

Uiteraard wilt u uzelf en uw woning beschermen. Heeft u al nagedacht over uw woning? Beschikt u over een brandverzekering? Het hebben van een goede verzekering is aan te raden en in sommige gevallen zelfs verplicht. Vandaag de dag spreken we steeds vaker over het afsluiten van een woonhuisverzekering. Dit komt omdat deze verzekering diverse risico’s dekt. Denk hierbij aan waterschade, stormschade, hagelschade, glasbraak, vandalisme, (poging tot) inbraak of natuurrampen. Het afsluiten van een woonhuisverzekering zorgt voor dat uw inboedel en woning beschermd zijn tegen tal van onvoorziene omstandigheden.

Interesse? Contacteer ons!
stock holding hands

Bepaal zelf wat er in uw pakket zit

Zoals u vast al heeft gemerkt, zijn er heel wat verschillende woonhuisverzekeringen beschikbaar bij diverse aanbieders. Daarbij biedt elke partij een ander aanbod aan. Daarom is het belangrijk om na te denken wat u echt nodig heeft als u een woonhuisverzekering gaat afsluiten. Onze makelaars gaan dit graag met u na en zorgen voor een gepast advies. Zo krijgt u de polis die volledig aansluit bij uw situatie.

Neem contact op met de verzekeringsmakelaar in Sint-Gillis-Waas

Wilt u naast een woonhuisverzekering ook graag uw gezin beschermen? Dan helpen onze verzekeringsadviseurs u graag met een gepast advies over uw familiale verzekering. Onze medewerkers zorgen er graag voor dat u voor de nodige zaken verzekerd bent en dat u geen overbodige polissen afsluit. Wilt u graag een afspraak in ons kantoor in Sint-Gillis-Waas? Vul dan het contactformulier in of bel naar 03 770 50 67.

Heeft u interesse of eventuele vragen?