Verzekering reis

Kies uit diverse aanbieders
Stel zelf uw polis samen
Oplossing op maat

Wilt u een verzekering afsluiten voor uw volgende reis? Dan is het interessant om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken en te kiezen voor de verzekering die het beste aansluit op uw situatie. Vraag daarom naar het advies van Verzekeringen Roeland-De Munck in Sint-Gillis-Waas. Onze onafhankelijke expert in Sint-Gillis-Waas helpt u graag verder.

Welke verzekering sluit u af voor uw volgende reis?

Een reis zorgt voor unieke herinneringen die u uw hele leven lang zult koesteren. U wilt natuurlijk dat uw reis niet in het water valt. Daarom is het interessant om een verzekering af te sluiten. Deze reisverzekering beschermt u en uw bagage het hele jaar. Uw reisverzekering staat u in diverse situaties bij, zoals:

Interesse? Contacteer ons!
stock holding hands
  • Een staking waardoor u niet kunt vertrekken of naar huis kunt
  • U heeft medische hulp nodig in het buitenland
  • U moet omwille van een overlijden terug naar België
  • U moet uw reis onderbreken omwille van een ziekte
  • Autopech in het buitenland

Ga met een gerust hart op reis

Iedereen gaat op een andere manier op reis en ook uw verzekering moet daaraan worden aangepast. Daarom zorgt onze expert graag voor een reisbijstand op maat. Daarnaast zorgen we er ook graag voor dat u ook thuis goed verzekerd bent. Wilt u meer weten over de beschikbare verzekeringen voor uw volgende reis of uw woning? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 03 770 50 67 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse of eventuele vragen?