Uitvaartverzekering

Kies uit diverse aanbieders
Stel zelf uw polis samen
Oplossing op maat

Sluit een uitvaartverzekering af en regel zelf de financiële en praktische lasten van uw uitvaart. Geef uw kinderen, familie en vrienden de tijd om hun verdriet te verwerken. De experts van Verzekeringen Roeland - De Munck in Sint-Gillis-Waas geven u graag onafhankelijk advies over het afsluiten van een uitvaartverzekering. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat u een weloverwogen keuze maakt tussen de verschillende verzekeringen.

Maak een weloverwogen keuze voor de juiste uitvaartverzekering

Wanneer iemand komt te overlijden, is dit voor hun familie een zware en emotionele tijd. Het komt regelmatig voor dat de uitvaart nog geregeld moet worden. Bij veel families zorgt dit voor veel stress en onenigheid. Met het afsluiten van een uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat uw familie hun verdriet kan verwerken, zonder de lasten van uw uitvaart. Onze experts vergelijken de verschillende verzekeringen en helpen u bij het maken van de beste keuze. Bedenk goed wat u met uw geld wilt doen.

Interesse? Contacteer ons!
stock holding hands

Maak gebruik van onze service op maat in Sint-Gillis-Waas

Onze ervaren experts hebben de juiste kennis in huis om u te helpen bij het maken van een verantwoorde keuze. Wilt u meer informatie over de verschillende verzekeringen? Of wilt u hulp bij het afsluiten van de juiste uitvaartverzekering voor uw situatie? Neem contact met ons op en plan een afspraak in bij ons kantoor in Sint-Gilles-Waas. Bel naar 03 770 50 67 of stuur een e-mail naar info@vrdm.be

Heeft u interesse of eventuele vragen?