Overlevingspensioen

Kies uit diverse aanbieders
Stel zelf uw polis samen
Oplossing op maat

Wanneer uw partner komt te overlijden, kunt u in aanmerking komen voor een overlevingspensioen. Hierbij is het niet van belang dat uw huwelijkspartner zelf al gepensioneerd was of niet. Voor dit pensioen wordt er gekeken naar de carrière van uw overleden partner. Verzekeringen Roeland - De Munck in Sint-Gillis-Waas helpt u graag met het geven van gedegen en onafhankelijk advies.

Voorwaarden voor het overlevingspensioen

Om in aanmerking te komen voor het overlevingspensioen, heeft de overheid een aantal voorwaarden opgesteld waaraan u moet voldoen. Zo moet u onder andere aan een bepaalde leeftijd voldoen en minimaal één jaar getrouwd zijn geweest. Het is lastig om er zelf achter te komen of u recht heeft op dit pensioen, helemaal wanneer uw partner net overleden is. In deze zware tijd, heeft u al veel aan uw hoofd. Onze ervaren verzekeraars nemen alle voorwaarden graag met u door om erachter te komen of u recht heeft op het overlevingspensioen. Ook met eventuele andere verzekeringen helpen onze experts u graag.

Interesse? Contacteer ons!
stock holding hands

Vraag onze experts om hulp in Sint-Gillis-Waas

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het overlevingspensioen? Of is uw partner net overleden en wilt u graag weten of u recht heeft op het pensioen? Maak telefonisch een afspraak en kom langs bij ons kantoor in Sint-Gilles-Waas. Onze ervaren experts staan graag voor u klaar! Neem contact met ons op door te bellen naar 03 770 50 67 of stuur een e-mail naar info@vrdm.be.
 

Heeft u interesse of eventuele vragen?