Verzekeringskantoor

Kies uit diverse aanbieders
Stel zelf uw polis samen
Oplossing op maat

Verzekeringen Roeland– De Munck is een onafhankelijk verzekeringskantoor in Sint-Gillis-Waas, dichtbij Sint-Niklaas. Bij ons bent u altijd van harte welkom voor een uitgebreid advies over uw verzekeringen. Wilt u graag weten hoe u meer bespaart op verzekeringspremies? Neem dan zeker contact met ons op.

Bespaar geld dankzij het verzekeringskantoor in de buurt van Sint-Niklaas

Heeft u enig idee waarvoor u en uw gezin verzekerd zijn? Dan is het interessant om dit na te gaan en u af te vragen of u al deze verzekeringen nodig heeft. Ons verzekeringskantoor in de buurt van Sint-Niklaas gaat samen met u na waarvoor u verzekerd bent en welke verzekeringen het beste aansluiten bij uw situatie. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de verschillende verzekeringen op de markt te vergelijken en uiteindelijk tot de goedkoopste en meest kwaliteitsvolle verzekeringsoplossing te komen.

Interesse? Contacteer ons!
stock holding hands

Denk aan de toekomst en stel een pensioenplan op

In ons verzekeringskantoor in de omgeving van Sint-Niklaas stellen we onze experten ter beschikken om u te helpen met diverse vragen. Denkt u bijvoorbeeld ook regelmatig aan uw pensioen? Dan is het een goed idee om een pensioenplan op te stellen. Hierbij maakt onze expert een inschatting van het nodige pensioen en de spaarinspanningen die u hiervoor dient te doen.

Ontdek onze dienstverlening voor particulieren en bedrijven

Als verzekeringskantoor in de regio Sint-Niklaas geven we graag een uitgebreid advies aan zowel particulieren als bedrijven. Wilt u graag weten welke verzekeringen het beste aansluiten bij uw situatie of wenst u een pensioenplan op te stellen? Dan maakt u snel een afspraak met onze experts door te bellen naar 03 770 50 67 of door het contactformulier in te vullen.

Heeft u interesse of eventuele vragen?