Gezinsverzekering

Kies uit diverse aanbieders
Stel zelf uw polis samen
Oplossing op maat

Wilt u graag een familiale verzekering afsluiten, die alle leden van uw gezin ten volle beschermt? Wij raden u aan om de verschillende, beschikbare gezinsverzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt. Verzekeringen Roeland - De Munck in Sint-Gillis-Waas helpt u graag met het maken van deze vergelijking. Ook geven wij u graag professioneel advies.

Waaruit bestaat een familiale verzekering?

Een familiale verzekering vergoedt de schade aan derden, waarvoor u of een van uw gezinsleden, burgerlijk aansprakelijk bent. Hierbij gaat het over lichamelijk letsel of de materiële schade die u toebrengt aan derden. In veel gevallen passen veel verzekeraars een vrijstelling toe, zodat u een deel van de schade zelf moet betalen. Een familiale verzekering staat ook wel bekend als een gezinsverzekering. Er zijn heel wat verzekeraars te vinden, die allemaal verschillende gezinsverzekeringen aanbieden. Weet u niet voor welke gezinsverzekering u het beste kunt kiezen? Onze experts maken een vergelijking voor u, zodat u zelf kiest welke verzekering het beste bij u aansluit. U kunt er ook voor kiezen om ook uw voertuigen te verzekeren.

Interesse? Contacteer ons!
stock holding hands

Bescherm uw gezin met een hospitalisatieverzekering

Naast een familiale verzekering, is het ook interessant om uw gezin te beschermen door middel van een hospitalisatieverzekering. Deze verzekering is aanvullend op de vergoeding van uw ziekenfonds. Met deze aanvulling zorgt u ervoor dat de kosten voor een ziekenhuisopname niet te hoog oplopen. Wilt u graag weten welke verzekeringen aansluiten bij uw situatie? Onze experts hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen met het vinden van de beste gezinsverzekering. Maak een afspraak met een van onze ervaren experts door te bellen naar 03 770 50 67 of stuur een e-mail naar info@vrdm.be.

Heeft u interesse of eventuele vragen?