Diefstalverzekering

Kies uit diverse aanbieders
Stel zelf uw polis samen
Oplossing op maat

Wilt u een diefstalverzekering omdat er in uw omgeving heel wat inbraken gebeuren? Dan heeft u vast al gemerkt dat er heel wat verzekeringen op de markt zijn. De onafhankelijke expert van Verzekeringen Roeland – De Munck in Sint-Gillis-Waas helpt u graag bij het kiezen van de beste verzekering voor uw situatie.

Kies voor een aanvullende diefstalverzekering

Wanneer u een woonhuisverzekering of brandverzekering afsluit, is de kans groot dat uw polis ook onroerende inbraakschade dekt. Dit wil zeggen dat u bent verzekerd voor zaken als een ingeslagen ruit of een beschadigde voordeur. Wilt u daarnaast ook graag uw inboedel beschermen? Dan kiest u voor de extra waarborg die diefstal inhoudt. Deze onderschrijft u bij uw brandverzekering. Daarbij is het ook mogelijk om u te laten verzekeren voor onrechtstreekse verliezen.

Interesse? Contacteer ons!
stock holding hands

Ga voor een verzekering op maat in Sint-Gillis-Waas

Er zijn heel wat verschillende diefstalverzekeringen op de markt. Daarom is het interessant om de diverse mogelijkheden met elkaar te vergelijken en te kiezen voor de beste verzekering voor uw woning tegen een correcte prijs. Onze expert geeft u graag een gepast advies, ook over uw andere particuliere verzekeringen. Wilt u graag meer weten over een diefstalverzekering of brandverzekering? Vul dan het contactformulier in of bel naar 03 770 50 67. Hier kunt u ook terecht voor het maken van een afspraak in ons kantoor.

Heeft u interesse of eventuele vragen?