Verzekeringen Roeland - De Munck

Een familiebedrijf voor families en familiebedrijven!

 

Organisatie en doelstellingen

De verzekeringsmarkt is voortdurend in beweging. Verzekeringen worden door tal van spelers aangeboden via alle mogelijke wegen. Fusies, overnames en naamswijzigingen zijn scheering en inslag. Voor éénzelfde risico bestaan tal van verzekeringsformules. Ook deze verzekeringsformules kennen een sterk evolutief karakter. Het is dan ook niet evident om in dit kluwen van verzekeringen het aanbod te vinden dat het best bij u past, nu, maar ook wanneer uw situatie verandert doorheen de tijd. En waar kan u uiteindelijk terecht als u één van uw verzekeringen moet aanspreken?

Wij hebben als doel tegemoet te komen aan dit probleem en een centraal aanspreekpunt te blijven, waar onze klanten persoonlijk terecht kunnen voor al hun verzekeringsvragen, en voor het regelen van hun schadegevallen, zodat zij, niet alleen nu, maar ook in de toekomst, van de verzekeringen kunnen genieten die hen het meeste voordeel opleveren.

Duurzaamheid

Al 3 generaties lang staan wij klaar voor onze klanten. Binnen de lange termijnvisie die wij hanteren, hechten wij ontzettend veel belang aan het vertrouwen van onze klanten. Door altijd de beste verzekeringsoplossing voor te leggen, trachten wij een win-winsituatie te creëren voor beide partijen doorheen de tijd.

Onafhankelijkheid

In samenspraak met onze klanten gaan wij steeds op zoek naar de beste verzekeringsoplossing. Hierbij zijn wij wettelijk noch economisch gebonden aan één bepaalde verzekeraar. Dit dwingt onze partners om betrouwbaar en concurrentieel te zijn.

Betaalbaar

Verzekeringen moeten betaalbaar blijven! Bij de behoeftenanalyse van onze klanten zullen wij dan ook steeds een totaalvisie hanteren, waardoor overlappende verzekeringen zo goed als uitgesloten worden. Samen met onze klanten bespreken we welke risico’s zeker, maar ook welke risico’s zeker niet moeten worden verzekerd.

Transparantie

Verzekeringen zijn van nature complex, verschillen van verzekeraar tot verzekeraar en zijn dus moeilijk te doorgronden. Het is onze taak om verzekeringsformules zo transparant mogelijk te maken en te vergelijken met elkaar, zodat onze klanten goed weten waarvoor ze wel en niet verzekerd  kunnen zijn, en bijgevolg een weloverwogen keuze kunnen maken.

Beschikbaarheid

Wij proberen zo veel als mogelijk beschikbaar te zijn voor onze klanten. Zo voorzien wij lange openingsuren en voldoende parkgelegenheid aan ons open kantoor en kan op eenvoudig verzoek een afspraak worden vastgelegd op elke dag en elk tijdstip, op kantoor of bij onze klanten thuis.

Schaderegeling

Onze klanten genieten alvast van een gratis bijstand na schade! Als zich een verzekerd schadegeval voordoet, begeleiden we u persoonlijk van A tot Z, leggen duidelijk uit welke stappen moeten worden ondernomen en helpen mee tot het bekomen van een rechtvaardige schadevergoeding bij een verzekeraar of aansprakelijke tegenpartij. Een goede schaderegeling en tevreden klanten zijn voor ons prioritair binnen onze lange termijnvisie.

Ons team

Rony Roeland

Rony Roeland

Zaakvoerder

 • Verzekeringen niet-leven
 • Verzekeringen leven fiscaal
 • Pensioenplanning
 • Schaderegeling
Clem Roeland

Clem Roeland

Zaakvoerder

 • Verzekeringen niet-leven
 • Verzekeringen leven
 • Hypotheek.punt
 • Pensioenplanning
 • Schaderegeling
 • Administratief beheer
 • Boekhouding

Onze partners

Logo Je Makelaar Je Beste Verzekering
Logo FVF
Logo hypotheek.punt

Courante verzekeraars

Logo AG Insurance
Logo Arag
Logo Das
Logo Elitis Protection
Logo LAR
Logo AFI-ESCA
Logo Axa
Logo Dela
Logo Euromex
Logo Delta Lloyd Life
Logo Tariferingsbureau
Logo Allianz
Logo Baloise
Logo Europ Assistance
Logo PNP
Logo Optimco
Logo TVM
Logo Vivium
Logo Allianz Global Assistance
Logo Cardif
logo DKV
Logo Fidea
Logo Protect

Wekken wij uw interesse op?